Vi finns här för dig!

Har du en idé? Vill du skapa något men vet inte vad? Funderar du vilka möjligheter du har och vilken hjälp du kan få att förverkliga något du brinner för?

Drömmarnas kontor är ett möjlighetskontor och ett digitalt forum för dig som är ung och vill göra skillnad eller skapa något. Vi ger dig vägledning och verktyg att påverka samhället du lever i eller att uppnå en dröm du har. Det bästa är att du kan göra det helt och hållet på ditt eget sätt, medan vi finns i bakgrunden för att din idé ska bli verklighet!

Vi kan erbjuda dig:

  • Idéutveckling
  • Verktyg att gå från idé till verklighet
  • Handledning
  • Nätverk
  • Hjälp att söka pengar
  • En mentor från arbetslivet
  • En möjlighet att påverka samhället

På den här hemsidan kommer vi att dokumentera alla genomförda projekt och aktioner i syfte att inspirera andra att förverkliga sina egna drömmar. På så sätt kan just du, när du förverkligat din idé, fungera som en förebild för andra unga som också vill göra samhället bättre. På så sätt lever dina erfarenheter vidare och skapar långsiktiga resultat. Vill du, har du också möjlighet att engagera dig som coach för andra unga!

Drömmarnas kontor är till för alla - både för dig som vet vad du vill göra och för dig som vet att du vill göra någonting, men inte riktigt vad. Vi ser till att alla kan påverka samhället!  Vi hjälper dig att navigera i djungeln av möjligheter tills du hittar något du brinner för.

Tveka inte att höra av dig till oss - alla är välkomna till Drömmarnas kontor!

Du hittar oss på Infanterigatan 10 i Växjö. Hojta till om du vill komma förbi och bolla idéer!

Du kan läsa mer om oss i vårt infoblad:

Arabiska, DariEngelskaKurdiska, Somaliska, Svenska och Tigrinska.

Finansiärer
Arvsfondens logotyp

Drömmarnas kontor genomförs med generöst stöd av Allmänna Arvsfonden.