Vi finns här för dig!

Har du en idé? Vill du skapa något men vet inte vad? Funderar du vilka möjligheter du har och vilken hjälp du kan få att förverkliga något du brinner för?

Drömmarnas kontor tillhandahåller mentorer för dig som är ung och vill göra skillnad eller skapa något. Här på hemsidan kan du hitta inspiration i form av tips kring ditt intresse, läsa om unga förebilder i Växjö, se filmer och filmklipp om unga och deras idéer och hitta en mentor som kan hjälpa dig i ditt projekt. På så sätt vill vi stötta dig att påverka samhället du lever i eller att uppnå en dröm du har. Det bästa är att du kan göra det helt och hållet på ditt eget sätt, medan en mentor finns i bakgrunden för att din idé ska bli verklighet!

På denna hemsida kan du hitta:

  • Inspiration
  • Verktyg att gå från idé till verklighet
  • En mentor från arbetslivet
  • Filmer
  • Förebilder
  • En möjlighet att påverka samhället

Drömmarnas kontor är till för alla - både för dig som vet vad du vill göra och för dig som vet att du vill göra någonting, men inte riktigt vad. Vi ser till att alla kan påverka samhället!  Hör av dig till oss om du vill få kontakt med en mentor eller tips om hur du ska gå vidare.

Du hittar oss på Infanterigatan 10 i Växjö. Hojta till om du vill komma förbi!

Du kan läsa mer om oss i vårt infoblad:

Arabiska, DariEngelskaKurdiska, Somaliska, Svenska och Tigrinska.

Finansiärer
Arvsfondens logotyp

Drömmarnas kontor började som ett treårigt projekt finansierat av Allmänna Arvsfonden. Idag drivs det vidare ideellt genom den insats mentorer gör för att stötta unga i Växjö.