Filmer

Bild på gammal film

Här kan du bli inspirerad genom att titta på filmer där förebilder delar med sig av sina egna erfarenheter :D

Bild på Cindy

Cindy

Cindy som har ett stort intresse för koreansk kultur har med hjälp av Drömmarnas kontor arrangerat ett hel kväll event om k-pop där deltagarna fått lyssna och dansa på k-pop musik.

Bild på drömträdet

Ett drömträd mitt i Växjö

Våra sommarjobbare i år har skapat ett drömträd mitt i Växjö. De har delat med sig sina drömmar och hängt dem på det trädet. Följ länken nedan för en inspirerande video :)

 

Bild på Iman

Iman

Lyssna på Iman som har blivit utsett till Växjö unga eldsjäl 2018, berättar om hennes passion och vad som driver henne för att uppnå det hon drömmar om.

Bild på jämlikhetsfestival

Jämlikhetsfestival

En ungdom i Växjö ville arrangera en jämlikhetsfestival, och med hjälp av Drömmarnas kontor blev det en jämlikhetsfestival i Växjös stadsbibliotek där mer än 600 deltagare kom och tog del av alla d

Bild på Leyla

Leyla

Leyla kämpar mot könsstympning. Hon vill att ingen kvinna ska bli utsatt för det varken i Sverige eller hela världen.

Bid på banana split

Sveriges längsta banana split

Tobias drömde om att laga världens längsta banana split. Med hjälp av Drömmarnas kontor har han fått laga en jättelång bana split men hur lång?

Bild på Tarek

Tarek

Tarek är en driven ungdom som vi har coachat under hösten. Han oroas av det ökande antalet unga som mår psykiskt dåligt och vill jobba mot detta.

Bild på Thomas

Thomas

Thomas, från Frankrike, berättar om möjligheter inom musik och vad han har fått lära sig efter han kom till Växjö.

Bild på Tristan

Tristan

Tristan som är utsett till Växjö unga eldsjäl 2016, berättar om vad som driver honom i uppfyllelse av hans egna drömmar och om hur gör man när man får motgånger.