Sport & äventyr

Äventyrare i snön

Gillar du att utmana dig, kanske att vinna, få en kick? Är du nyfiken, mår bra av att använda kroppen och testa gränserna? Fantastiskt, det här är ett spännande område som passar många ungdomar, som dels kanske vuxit upp och idrottat, och som gärna tänker på att sätta häftiga mål som att klättra i berg, springa ett maraton eller kanske resa iväg och bli dykinstruktör.

Om du inte har någon idé, här är några förslag:  Anordna en fotbollsturné och samla in pengar till de behövande, eller varför inte planera en cykeltur genom Sverige för att upplysa om ett viktigt ämne? Planera ett 5km lopp i ditt närområde och donera anmälningsavgiften till cancerfonden. Testa spendera en dag i en rullstol och lägg upp på sociala medier för att påverka en kommun att underlätta framkomligheten.

Inspiration

TED, Deep sea diving ... in a wheelchair

Lär dig mer

Halsosidorna.se/Mentaltraning

Det här händer i Växjö

Ny träning och rehab med hjälp av modern teknik
Musikmilen.se
Åka zipline?
Spela spontan nattfotboll

Din coach på DK kan vara:

Sandra Tigerlind
sandra@drommarnaskontor.se
0763 44 57 11

Har cyklat 1800 km genom Sverige i 18-års åldern, för att någon sa att jag inte kunde! Vunnit SM-guld i rullstolshandboll och spelat handboll och fotboll i ca 23 år.

sara

Mentor: Sara Lennqvist

En väldigt drivande tjej från Råby i Västrås, som är fotbollstränare, en legitimerad lärare i flera ämnen, ledare för Nattfotboll och mycket mer.